Підтримати нас

У Херсоні отримав догану керівник культурного закладу

Автор статті
09 вересня 2020 10:00
922
Поширити:

Не можна сказати, що кожного дня на Херсонщині директор комунального підприємства отримує догану від керівництва.

При цьому ще й залишаючись на робочому місці. Проте, саме так сталося з директором Херсонського Академічного обласного театру ляльок Віктором Гаврилюком (відзначимо, що цей культурний заклад є власністю обласної громади і перебуває в управлінні облради). Днями Василь Зеленчук, заступник голови облради, виконуючий зараз його обов'язки, офіційно підписав документ про догану керівнику театру. Причиною, по-перше, називаються порушення в кадровому питанні: Віктор Гаврилюк, як зазначено в тексті догани, опублікованому на сайті облради, наймав працівників за цивільно-правовими договорами, при цьому в штаті вже були відповідні фахівці. Також у провину директору закидають фінансові порушення і "дивні" механізми компенсації орендарям поліпшення майнової бази. Крім того, на сьогодні на театрі "висить" борг в 286 тисяч гривень за використання авторських прав.

При цьому не можна не відзначити, що в останні роки сама будівля театру змінилася в кращу сторону: так, було проведено комплексний ремонт холу і туалетних приміщень, відремонтовано залу.

Також підкреслимо, що Віктор Гаврилюк, у минулому депутат Херсонської міської ради, є радником голови облради Владислава Мангера, який знаходиться  зараз в ув'язненні. І це не дивно, адже обидва - члени однієї і тієї ж політичної сили.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ