Підтримати нас

Урок мужності для херсонських школярів від прикордонників

Автор статті
12 жовтня 2019 14:22
691
Поширити:

Напередодні Дня захисника України військовослужбовці Херсонського та Бердянського прикордонних загонів прийняли активну участь в урочистих заходах та провели «Уроки мужності» для дітей, які навчаються в школах прикордоння.

Школярам прикордонники розповіли про героїчні подвиги охоронців кордону минулого та сьогодення, про історію та роль Державної прикордонної служби України, ознайомили з основними видам техніки та озброєння, які використовуються в охороні державного кордону та продемонстрували роботу службових собак з пошуку наркотичних речовин.

А для старшокласників представники окремого центру комплектування розповіли про порядок набору на військову службу за контрактом та про умови вступу на навчання до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Б. Хмельницького.

Також військовослужбовці прийняли участь і в спортивних змаганнях, які проходили в прикордонних населених пунктах де зайняли почесні призові місця.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, гостиная и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, сидит и обувь

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди занимаются спортом

На изображении может находиться: 4 человека, дерево и на улице

На изображении может находиться: 5 человек, люди улыбаются, люди стоят, дерево и на улице

На изображении может находиться: 7 человек, на улицеНа изображении может находиться: 3 человека, люди стоят, обувь, небо, дерево и на улице

Азово-Чорноморське Регіональне управління Держприкордонслужби

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ