Підтримати нас

Українським школярам скоротили канікули

Автор статті
30 серпня 2018 09:00
742
Поширити:

Ось уже зовсім скоро всі українські школи відчинять свої двері для учнів. Цього року школярі відпочиватимуть менше, таке рішення ухвалили в Міністерстві освіти і науки. Вони оголосили свої рекомендації за розкладом канікул на новий навчальний рік.

Міністерство вважає, що новий навчальний рік краще розпочати 1 вересня, яке цього року випадає на суботу. А також зробити три рази канікули серед навчального року. Стандартно – це осінь, зима і весна.

Також в цьому році згідно з рекомендаціями міністерства період відпочинку не повинен перевищувати 30 календарних днів. Так, згідно з рекомендаціями, розклад канікул виглядає так: осінні канікули триватимуть з 29 жовтня по 4 листопада. Зимове рекомендують зробити з 22 грудня по 7 січня, а весняні в останній тиждень березня.

Так якщо не буде карантинів, то загальна загальна тривалість планових канікул складе 30 днів. Однак, в окремих навчальних закладах дати канікул можуть зміняться і переноситься в зв'язку з карантином в окремих школах.

Нагадаємо, що в минулому навчальному році учні були на відпочинку 41 день. Відзначимо, що українські студенти почнуть перший семестр з 3 вересня цього року, а закінчать його в кінці грудня.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ