Підтримати нас

У Залізному Порту зловмисник пограбував відпочивальників, підсипавши їм у пиво отруту

Автор статті
13 липня 2021 11:10
912
Поширити:

Під час відпочинку на херсонських морських курортах туристи повинні постійно бути пильними. Адже ці місця приваблюють увагу різних пройдисвітів, злодіїв, аферистів, грабіжників, які знають, що у людей на курорті є гроші і коштовності.

Черговий випадок подібного роду стався кілька днів тому в Залізному Порту, де двох відпочивальників із Кропивницького пограбував невідомий. Чоловіки сиділи в нічному кафе, коли до них підсів ще один відвідувач. За словами дружини одного з пограбованих, яку потім допитали поліцейські, останній пригостив нових знайомих пивом, після чого вони втратили свідомість. Тоді грабіжник вкрав у них золоті прикраси, 8 тисяч гривень і зник.

Двох потерпілих у несвідомому стані доставили в лікарню, де констатували у них важке отруєння невідомою речовиною.

Поліція почала розшукові заходи і швидко на пляжі виявила чоловіка, який був схожий на описи свідків. У нього поліцейські вилучили гроші і речі потерпілих.

Зловмисником виявився 30-річний житель Дніпропетровської області, раніше судимий за розбій.

Нині підозрюваний перебуває під вартою. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 “Грабіж” Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ