Підтримати нас

У Залізному Порту в нелегальних пансіонатах працюють «безакцизні» бари

Автор статті
15 серпня 2019 12:00
682
Поширити:

У середу, 14 серпня, спеціалісти Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі разом з патрульними поліцейської станції села Залізний Порт провели контрольно-перевірочні заходи, спрямовані на дотримання податкового та іншого законодавства, на території Залізного Порту.

Під час перевірки учасники рейду встановили 2 пансіонати, які мали оголошення та рекламу і активно надавали номера відпочивальникам курортної зони без дозвільних документів, державної реєстрації та сплати відповідних податків до бюджету. Також контролерів «здивували» зони «безліцензійної» торгівлі на території цих же пансіонатів. «Безакцизні» бари здійснювали роздрібну торгівлю алкогольними напоями з відсутністю ліцензій.

На місцевому ринку податківці «знайшли» підприємців, які проводили роздрібну торгівлю сезонними фруктами та одягом без дозвільних документів.

Порушники отримали 4 протоколи про адміністративну відповідальність за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів за ч. 1 ст. 164 КУпАП України. Розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 - 34000 гривень. Перевірки тривають.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ