Підтримати нас

У Верхньому Рогачику рятувальникам довелося зламувати сейф з бюлетенями

Автор статті
26 жовтня 2020 10:00
1,002
Поширити:

День виборів зазвичай супроводжується  різними інцидентами. Крім порушень виборчого законодавства, про які повідомляють в поліції, часто-густо трапляються й інші ексцеси.

Наприклад, у Херсоні в урну молода жінка замість бюлетенів примудрилася вкинути... власний паспорт! У той самий час, як інформує пресслужба ГУ ДСНС Херсонщини, у Верхньому Рогачику ще до початку голосування члени комісії на одній із дільниць просто не змогли відкрити сейф, в якому зберігалися бюлетені. Довелося викликати загін рятувальників.

Як повідомляється, сигнал тривоги надійшов 25 жовтня о 07:40. За адресою, де працювала виборча дільниця, було направлено особовий склад першого державного пожежно-рятувального посту. Після прибуття на місце події та після огляду сейфа слідчим Верхньорогачицького відділу поліції рятувальники відкрили сейф за допомогою ручного механізованого інструменту. Комісія оглянула документацію: виявилося, що бюлетені жодного пошкодження не зазнали. Після цього, на щастя, дільниця почала працювати у штатному режимі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ