Підтримати нас

У Станіславській громаді створили дві зони активного відпочинку

Автор статті
16 вересня 2019 14:00
725
Поширити:

На вихідних у двох селах Станіславської об’єднаної громади – Софіївці та Станіславі  − відкрили зони активного відпочинку.

Зони активного відпочинку розташовані на березі Дніпро-Бузького лиману, вони обладнані дерев’яними альтанками з сонцезахисними парасолями, дитячими майданчиками, лавками та волейбольними полями.

У Станіславі відкриття зони активного відпочинку відбувалось у форматі спортивного свята «Олімпійський день-2019».

Під час свята відбулися спортивна естафета для родин, конкурс перетягування канату, піднімання гирі, змагання зі стрибків на скакалці, турнір із волейболу, розваги та конкурси для дітей з аніматорами, майстер-клас від молодіжної ради «Сортуй сміття правильно» та святкова дискотека. Гостей пригощали смачною юшкою.

«Дуже важко зараз зібрати небайдужу молодь, яка вірить в краще життя, в розвиток. Тому я разом з молодіжною радою дуже щаслива, що в нашій громаді реалізовано такий проект. Ми отримали багато задоволення  та адреналіну від спортивного свята, від тих яскравих посмішок дітей  та щасливих дорослих», − ділиться враженнями голова молодіжної ради Анна Сербін.

Проект реалізований  за  ініціативи  активної молоді та молодіжної ради в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ