Підтримати нас

У спортзалах Миколаєва збираються облаштувати пункти обігріву з ліжками

Vgoru
Автор статті
23 жовтня 2022 17:33
739
Поширити:

Якщо взимку доведеться відключати опалення, містяни зможуть грітися в спортзалах та інших приміщеннях, де облаштують спальні місця, повідомив мер міста Олександр Сенкевич. Однак він зауважив, що умови в спортзалах будуть не дуже комфортні.

«Сьогодні поставлене завдання в кожному районі організувати такі місця. Це не буде комфортним місцем проживання. Це буде місце загального проживання. Але з опаленням на випадок відключення. Це великі території, які опалюватимуться. Наприклад, спортивні зали або подібні приміщення, де стоятимуть ліжка. Люди там ночуватимуть, житимуть», – уточнив Олександр Сенкевич.

Своєю чергою очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив, що готуються списки  мешканців Миколаївської області, які отримають безплатні дрова.

« Уряд прийняв постанову про забезпечення дровами жителів територій на лінії фронту і деокупованих земель. Часу мало. Ми готуємо списки відповідальних осіб. Тому що зараз ще опрацьовується порядок отримання палива», – сказав Віталій Кім

Він також повідомив, що дрова отримають в першу чергу ті, хто на передній лінії фронту, де немає електрики та можливості  відновити її постачання.

Раніше ОК "Південь" повідомляли, що росіяни вгатили по житлових багатоквартирних будинках у Миколаєві ракетами комплексу С-300 у ніч з 22 на 23 жовтня. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ