Підтримати нас

У Скадовському порту відкриють пункт пропуску для відновлення вантажопотоку - Криклій

Автор статті
06 травня 2020 08:00
634
Поширити:

Міністерство інфраструктури України планує відновити вантажопотік у Скадовському морському торговельному порту шляхом відкриття окремого пункту пропуску через кордон для морського сполучення.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій у ході спільного робочого візиту в Херсонську область з віце-прем’єр-міністром – міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексієм Резніковим, інформує пресслужба Мінінфраструктури.

“Ми маємо відновити вантажопотік у порту Скадовська. Це стратегічно важлива задача. Наразі підприємство перебуває у стадії передачі Фонду держмайна. І ми хочемо оптимального використання цього майна та потужностей порту. Для цього потрібно відкрити окремий пункт пропуску через кордон для морського сполучення. Відповідне розпорядження міністерства, яке це пропонує, вже погоджене з усіма профільними відомствами та передане в уряд. Очікуємо, що найближчим часом рішення буде прийнято”, - наголосив Криклій.

Він зауважив, що Міністерство інфраструктури продовжує роботу з передачі у концесію морських торговельних портів “Ольвія” та Херсон, а також над новими концесійними проєктами у важливих інфраструктурних галузях.

У ході робочого візиту міністри оглянули роботу та потужності Скадовського порту, а також обговорили перспективи подальшого розвитку.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ