Підтримати нас

У селі Мирне поліцейські виявили підпалювача автомобіля

Автор статті
23 квітня 2021 11:30
797
Поширити:

Так буває, що дрібні побутові сварки й образи можуть довести навіть до в'язниці. Причому, строк можна отримати досить великий.

Саме така перспектива світить одному з жителів Мирненської громади, який днями підпалив кузов автомобіля своєму односельцю.

Машина "ЗАЗ-1102" стояла неподалік від двору останнього. Як пізніше з'ясувала поліція, напередодні власник ремонтував своє авто і залишив його на відкритому просторі. А вранці виявив, що кузов автомобіля сильно пошкоджений: хтось явно навмисне підпалив машину.

На виклик заявника виїхали поліцейські з Каланчака, які пішли по дворах опитувати можливих свідків. Їхню увагу привернув 28-річний громадянин, який розповів, що напередодні у нього з власником машини виник побутовий конфлікт. Співрозмовник поліцейських затаїв злобу і вирішив помститися. Вночі він злив з газонокосарки легкозаймисту рідину в пляшку і вирушив на "полювання". На місці він вилив рідину на капот машини кривдника і підпалив її. Пляшку викинув у стічну канаву на околиці села.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 «Умисне знищення або пошкодження майна» КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ