Підтримати нас

У Новій Каховці затримали “серійного” грабіжника

Автор статті
17 листопада 2020 13:00
1,013
Поширити:

На Херсонщині поліцейські повідомили про підозру громадянину, який скоїв щонайменше три пограбування в Новій Каховці. Зараз правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

У суботу, 7 листопада, близько 19:00 в чергову частину Новокаховського відділу поліції зателефонувала 69-річна мешканка міста. Вона розповіла, що вдень йшла по вулиці Соборній, коли біля електростанції раптом до неї підбіг невідомий і зірвав золоті сережки, після чого втік.

На місце виїхала слідчо-оперативна група.  Потерпіла описала прикмети нападника, і правоохоронці розпочали його пошуки. Під час розшуку поліцейські встановили місце збуту сережок. Під підозру в скоєнні грабежу потрапив 32-річний місцевий мешканець, який вже раніше мав проблеми з законом та був судимий за аналогічні злочини. Крім того, оперативники з’ясували, що цей новокаховчанин раніше також здав у ломбард ще два мобільні телефони, якими незаконно заволоділи під час грабежів.

За словами начальника Новокаховського відділу поліції Олександра Рогожина, зловмиснику повідомлено про підозру у трьох злочинах, передбачених ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Триває досудове розслідування. Зловмисник перевіряється на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території міста.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ