Підтримати нас

У Нижніх Сірогозах скоїли напад на працівників "Херсонобленерго"

Автор статті
03 січня 2020 10:00
662
Поширити:

Інцидент стався в селищі Нижні Сірогози.

Працівники АТ «Херсонобленерго» здійснювали службову рейдову перевірку споживачів електричної енергії з приводу дотримання Правил роздрібного ринку електричної енергії, повыдомляє сайт Херсонобленерго.

Вночі невстановлені особи таємно проникли на територію місцевого готелю та пошкодили службові автомобілі Товариства.

Адміністрація АТ «Херсонобленерго» вважає, що причиною пошкодження автотранспорту стала помста окремих громадян за результати перевірки, під час якої енергетики виявили прилад, за допомогою якого власники безобліково споживали електроенергію. За встановленим фактом було оформлено відповідний Акт про порушення Правил роздрібного ринку електроенергії.

На місце події було викликано працівників поліції, повідомлено усі дані та подано заяву, яка відразу була внесена до системи Єдиного обліку. Проводиться розслідування.

На жаль, це вже не перший випадок нападів з боку правопорушників на працівників обленерго.

АТ «Херсонобленерго» зазначає, що працівники Товариства діють виключно в межах повноважень наданих державою і будь-які протиправні дії направлені проти них будуть мати наслідки відповідно до Закону України.

В свою чергу Товариство закликає абонентів споживати електричну енергію відповідально, а спірні питання вирішувати виключно в правовому полі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ