Підтримати нас

У Києві відбувся фестиваль Comic Con 2018. ФОТОРЕПОРТАЖ

Автор статті
25 вересня 2018 03:00
996
Поширити:

У Києві 22-23 вересня проходив фестиваль поп-культури Comic Con 2018. Він зібрав на арт-заводі "Платформа" шанувальників коміксів, косплей-культури, аніме, фентезі та фільмів про супергероїв.

На території  фестивалю погляд дивували тисячі неймовірних костюмів: на головній сцені проходило змагання косплеєрів – люди самостійно створюють образи, що  неймовірно схожі на героїв фільмів, коміксів чи комп’ютерних ігор.

Під час Comic Con  відвідувачам були доступні різні зони: лекторій, музична сцена, зона коміксів, косплей-сцена, ігрові зони з настільними та комп’ютерними іграми, дитячі зони, зона для собак, фуд-корт та інші.

Брати Адам та Марек Кулеша приїхали з Польщі, щоб показати українцям свої моделі за серією фільмів "Зоряні війни", із них на території фестивалю зробили окремий музей.

Також у зоні коміксів, працювала виставка Століття чеського коміксу.

Фестиваль відвідав Джон Ріс-Девіс - виконавець ролі гнома Гімлі в трилогії «Володар кілець».

"Це мій перший візит в Україну. Мені тут сподобалося. В Україні чудові люди, гарна природа. Звісно, є проблеми: я бачу тривогу в очах літніх людей, але  бачу і широку посмішку, ентузіазм та натхнення в очах молоді. Ваш час ще просто не настав", - поділився   актор.

Фестиваль Comic Con у цьому році став наймасштабнішим з тих, які відбувалися в Україні: за два дні його відвідало понад 15 000 осіб, а на сцену вийшло більше 600 косплеєрів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ