Підтримати нас

У Києві активісти вимагають відставки Авакова

Vgoru
Автор статті
17 листопада 2018 09:36
669
Поширити:

У Києві активісти влаштували автопробіг до будинку міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова із закликом "Аваков, йди!"

Про це повідомляється у спільноті АвтоМайдан у Facebook.

Активісти хочуть домогтися відставки чинного міністра.

Причиною такої вимоги організатори акції називають нерозкриті вбивства та напади на громадських активістів зі "списку Гандзюк".

 

Раніше повідомлялося, що херсонський суд постановив взяти під варту колишнього помічника нардепа Миколи Паламарчука (БПП) Ігоря Павловського, який є одним з підозрюваних в організації вбивства Катерини Гандзюк.

Нагадаємо, напад на виконувачку обов'язків керуючого справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк було скоєно 31 липня. Невідомий облив дівчину сірчаною кислотою, у результаті чого вона отримала хімічні опіки тулуба, руки та обличчя (понад 35% тіла).

Чотирьох підозрюваних (безпосереднього виконавця замаху, покупця сірчаної кислоти та двох чоловіків, які підозрюються в організації та співучасті у скоєнні замаху на вбивство) суд заарештував на 60 діб без права внесення застави. Ще одного – відпустив під цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю.

Пізніше стало відомо, що одним з фігурантів справи є помічник народного депутата від БПП Ігор Павловський.

Гандзюк померла від отриманих опіків 4 листопада.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ