Підтримати нас

У Херсоні відзначили кращі проекти Меморіалу захисникам незалежної України

Автор статті
09 травня 2018 07:30
626
Поширити:

Нагородження переможців відкритого архітектурно-художнього конкурсу на визначення кращої проектної пропозиції Меморіалу захисникам незалежної України у Херсоні відбулося напередодні Дня пам'яті та примирення, передає ПІК.

Для того, щоб вже існуючий у місті Меморіал захисникам незалежної України, що знаходиться на вулиці Перекопській, "став ще більш вагомішим, до цього долучилися фахівці, які запропонували свої проекти", сказала директор Департаменту культури, туризму та курортів Херсонської облдержадміністрації Світлана Думинська.

"Тепер ми для себе впевнено розуміємо, що такий комплекс, Меморіал захисникам незалежної України, у нас з'явиться на віки - саме так, як у нас (в Херсоні - ред.) стоїть зараз меморіал тим людям, які визволяли Україну, які визволяли Херсонщину, які рятували нас від фашизму", - відзначила вона.

Відтак, за підсумками конкурсу найкращим було визнано проект Віктора Тишкевича, якому присуджено перше місце та грошову премію 10 тис. гривень. Друге місце, з врученням грошової премії у 7,5 тис. гривень, присуджено Володимиру Потребенку, і третє місце, з врученням грошової премії у 5 тис. гривень - Юріку Степаняну та Тетяні Кутузовій.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ