Підтримати нас

У Херсоні сталося ДТП за участю автомобіля, який перевозив виборчі бюлетені

Автор статті
22 липня 2019 04:27
626
Поширити:

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що близько 06:00 в Херсоні на розі вул. Театральна та Воронцовська сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Як з’ясувалося, в одному із автомобілів знаходилися члени дільничної виборчої комісії, які перевозили бюлетені до окружної комісії.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 30-річна водій автомобіля «ЗАЗ Славута», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надала переваги в русі автомобілю «Фольксваген-Транспортер». В результаті зіткнення мікроавтобус перекинувся. Як з’ясувалося, автомобіль «Фольксваген» здійснював перевезення виборчих бюлетенів до окружної комісії.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди незначні тілесні ушкодження отримала працівниця поліції, члени ДВК не постраждали. Наразі бюлетені не пошкодженими передані членам окружної комісії.

Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Встановлюються всі обставини ДТП.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ