Підтримати нас

У Херсоні припинили залізничні пасажирські перевезення через карантин

Автор статті
19 березня 2020 08:00
705
Поширити:

З 12-ої години 18-го березня в Україні припинили залізничні пасажирські перевезення через загрозу поширення коронавірусної інфекції.

На Херсонському залізничному вокзалі начальниця Наталія Каліченко прокоментувала ситуацію:

"Вокзал закривається на карантин як і по всій Україні. Працюють лише квиткові каси. Кожен пасажир має змогу повернути свій квиток. Протягом місяця він отримує свої гроші. Працюють у штатному режимі чергові по вокзалу".

Люди шикуються у черги, щоб здати квитки. Серед них Євгенія:

"У мене дідусь помер. Я приїхала на похорони. Хто знав, що така ситуація буде".

Євген не може доїхати на роботу:

"В Кривий Ріг. Не можу доїхати на роботу. У людей є різні життєві обставини. Я розумію, якщо людина їздила по країні просто для того, щоб відпочивати - тоді так, але це робота, смерть рідних, для цього треба якийсь інший режим".

Одночасно запускають не більше десяти людей до приміщення. Всередині щогодини прибирають спеціальними дезінфікуючими засобами. Тамара Фоміченко не може поїхати до родичів:

"Треба, так треба. Я знову відкриють, то тоді вже поїдемо до онуків".

Григорій Гаран не може повернутись додому:

"Мене виписали з лікарні. Як зараз я можу доїхати до Вадима? Немає ні автобусів, ні потягів до Вадима. Що мені роботи? Ночувати на вокзалі до 3 квітня?"

Всі потяги, які відправились до 12-ої години, доїдуть до місця призначення, але назад вже повернуться без пасажирів, - говорить начальник станції "Херсон" Алі Джавадов:

"До нас прибув пасажирський потяг "Київ-Херсон", він відправляється без пасажирів. Також відправились з нашої станції потяг "Херсон-Вадим", "Херсон-Апостолово". Залізнична станція працює в штатному режимі. Процес перевезення вантажів триває. У всіх працівників є маски, рукавички, дезінфікуючі засоби. Кожні дві години вони міняють ці маски".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ