Підтримати нас

У Херсоні продажі нових авто впали на 34%

Автор статті
21 травня 2020 05:33
697
Поширити:

У квітні у Херсоні та області зареєстрували 70 нових автомобілів. Це на 34% менше ніж в аналогічний період минулого року.

Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $2,1 млн без врахування вартості додаткового обладнання. Найпопулярнішою маркою було Renault, яких зареєстрували яких зареєстрували 19 авто на суму $290 тис. Також попитом користувалися Toyota і Volkswagen, – повідомляє  RST.ua.

Бестселером у Херсоні став хетчбек сайт з продажу Renault Sandero. Крім нього були популярними ще дві моделі Renault – Logan і Duster.

Серед зареєстрованих авто 47% – машини з дизельними моторами, а середній об’єм двигуна становив 1,9 тис сантиметрів кубічних.

Загалом у квітні в Україні зареєстрували майже 3,7 тис нових автомобілів на суму $120 млн. Це на 46% менше ніж в аналогічний період минулого року. Рекордсменом по падінню продажів стало Закарпаття. Там кількість реєстрацій нових автомобілів впала на 78%. Найменше карантин зачепив Волинь, де падіння продажів склало 13%.

Нагадаємо, у першому кварталі 2020 року у Херсоні та області придбали 320 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала понад $26 тис.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ