Підтримати нас

У Херсоні поліція допомогла неповнолітній, яку вигнала з дому мати

Автор статті
15 березня 2020 10:30
690
Поширити:

Працівники мобільної групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП допомогли 14-річній дівчинці, яку побила та вигнала з дому рідна мама.

Поліцейські помістили дівчинку до притулку, її мати притягнуть до відповідальності за нанесення дитині тілесних ушкоджень, про що повідомив координатор мобільної групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП Віталій Сайфутдінов.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Подія сталася ввечері 12 березня. На лінію «102» зателефонувала херсонка і розповіла, що до неї додому прийшла донька її колишньої невістки. Дівчинка сказала, що мама її побила і вигнала з дому. На повідомлення відреагували працівники мобільної групи реагування на факти домашнього насильства ГУНП. На обличчі у дівчинки були подряпини. Неповнолітня пояснила, що мама жорстоко з нею поводиться і виганяє з дому.

Поліцейські прибули за місцем проживання дівчинки. Її мати поводилася агресивно та нецензурно висловлювалася. Жінка підтвердила, що побилася з донькою, яка нібито погано поводиться. Мати заявила поліцейським, що не впустить дівчинку додому і напише від неї відмову.

Дільничні інспектори встановили, що інших родичів, які могли б прихистити дитину, у неї немає. Тож дівчинку помістили у притулок. Про подію повідомили службу у справах дітей. Вирішується питання про притягнення жінки до відповідальності за нанесення дитині тілесних ушкоджень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ