Підтримати нас

У Херсоні планують створити Агенцію розвитку міста

Автор статті
08 жовтня 2019 09:03
970
Поширити:

Агенція розвитка Херсона буде залучати до міста українські та іноземні грантові проєктами. 

Про це написав на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук радник міського голови Херсона Артур Мадатян. 

"Агенція буде займатися як реалізацією власних проектів, так і координацією проектів виконавчих органів міської ради. Для цього Агенція буде залучати позабюджетні кошти, а також необхідних консультантів та експертів. І що найважливіше, буде задавати нові стандарти в роботі." - зазначив Мадатян. 

За його словами, питання створення агенції мер міста винесе на сесію міськради в листопаді цього року. В подальшому депутати мають ухвалити це питання та затвердити цільову програму, в рамках якої вона буде фінансуватись.

"Агенція буде створена в тій формі, яка дасть максимальну маневреність та незалежність, а також позбавить від зайвої бюрократії в роботі." - підкреслив Мадатян 

Також радник мера запросив небайдужих містян приєднуватись до створення агенції, відреагувавши у коментарях до публікації. 

На питання в коментарях у якому форматі буде працювати агенція Мадатян відповів, що "ще немає остаточного рішення. Але скоріше за все це буде КП."

Нагадаємо, що Агенції розвитку міст створені у Миколаєві, Хмельницьку, Житомирі та, під іншими назвами, у більшості великих міст України. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ