Підтримати нас

У Каланчаку поліція затримала чоловіка, який вбив знайомого

Автор статті
02 серпня 2021 14:12
1,132
Поширити:

Надмірне вживання алкогольних напоїв нерідко стає причиною трагедії. Учергове в цьому переконалися жителі Каланчака, де напередодні місцевий житель вбив знайомого.

У поліцію надійшло повідомлення від сусідів одного із селян. Вони скаржилися, що в  будинку постійно збирається сумнівна компанія, яка практично щодня у великих кількостях вживає спиртне. Того вечора люди почули, що в будинку сваряться на підвищених тонах. Пізніше поліція встановила: під час конфлікту один із його учасників вдарив співрозмовника кілька разів по голові обухом сокири. 34-річного потерпілого доставили в районну лікарню, де він помер.

Винним виявився господар будинку, який, скоївши вбивство, вирішив сховатися в будинку свого знайомого. У бесіді з поліцією 52-річний чоловік, раніше судимий, зізнався в скоєному. Він розповів, що між ним і жертвою виникла словесна перепалка, після чого в справу пішла сокира.

Підозрюваний затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 “Умисне тяжке тілесне ушкодження” Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.  

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ