Підтримати нас

У Каховці судитимуть учня сьомого класу

Автор статті
07 жовтня 2021 09:34
1,040
Поширити:

У Каховській школі на Херсонщині учень сьомого класу зненацька підскочив до десятикласника та вдарив його в груди. Удар був настільки сильним, що у постраждалого на деякий час зупинилось дихання.

Медичній сестрі закладу довелося викликати карету “швидкої”. 15-річного хлопця ушпиталили. Спочатку лікарі підозрювали тріщину грудної кістки, та пізніше з'ясувалося, що він отримав забій грудної клітини. 

Інцидент стався під час перерви. За попередніми даними, двоє десятикласників просто спілкувалися між собою. Юному нападнику, який на той час перебував поряд, здалося, що хлопці кепкують з нього. Тож він вирішив покарати одного зі своїх “кривдників”. 

Як усе було насправді, тепер з'ясовує поліція. Наразі відомо, що семикласник загалом схильний до насильства. Він пішов до школи на три роки пізніше своїх однолітків через те, що батьки вважали його надто слабким фізично та хворобливим. Цього не можна сказати про його нинішній фізичний стан: він виріс доволі міцним та здоровим, на відміну від постраждалого, який має худорляву статуру. 

Тож нападнику вже виповнилося 17 років, і він може нести відповідальність за свої вчинки.  Хлопця притягнуто до кримінальної відповідальності за нанесення легких тілесних ушкоджень. Навряд чи йому загрожує термін ув'язнення, проте судимості не уникнути.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ