Підтримати нас

У Горностаївському районі поліцейські встановили підозрюваного у підпалі будинку

Автор статті
26 лютого 2020 14:26
629
Поширити:

Подія сталася в одному з сіл Горностаївського району. На території домоволодіння місцевої жительки сталася пожежа у господарчому приміщенні. Власниці на той час дома не було, вона знаходилася в лікарні. Сусіди викликали поліцію та рятувальників.

Пожежу швидко ліквідували, постраждалих немає. Працівники Горностаївського відділення поліції провели огляд місця події і попередньо встановили, що це був навмисний підпал, була кілька осередків займання. Невідомий проник у будівлю, розбивши віконне скло, після чого підпалив диван та інші речі.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Упродовж кількох годин поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився 36-річний місцевий житель, який був у стані алкогольного сп’яніння. Він раніше судимий за умисне вбивство та погрози вбивством.

Підозрюваний під час гасіння пожежі разом з іншими жителями села знаходився на місці, поводився неадекватно та кидався на людей з сокирою, яку поліцейські вилучили.

Встановлюються усі обставини події та мотиви скоєння злочину. Відкрито кримінальні провадження за ст.129 «Погроза вбивством» Кримінального кодексу України та ч.2 ст.194 «Умисне знищення або пошкодження майна» КК України. За скоєне чоловіку може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ