Підтримати нас

У Херсоні вирішували, що робити з фурами, які псують дорожнє покриття

Автор статті
08 квітня 2021 15:00
1,410
Поширити:

Херсон - місто, де жителі регулярно скаржаться на фури, які проїжджають центром. В обласному центрі розташовано низку підприємств, куди стікаються вантажівки з усієї країни: це і елеватор, і морський, і річковий порти.

Багатовантажні автомобілі не тільки порушують комфорт херсонців, а й постійно знищують дорожнє покриття міста, яке і без того не в найкращому стані.

Цій досить актуальній темі була присвячена нарада, що відбулася днями в Херсонській міськраді за головування міського голови Ігоря Колихаєва.

Мер, зібравши представників підприємств, які здійснюють перевезення містом великих вантажів, зазначив, що тим необхідно враховувати інтереси херсонців і допомагати ремонтувати дорожнє покриття.

“Я хочу лише одного: виконуйте свої зобов’язання щодо до міста: сплачуйте податки, допомагайте Херсону розвиватися”, -  закликав на нараді міський голова Ігор Колихаєв, звертаючись до підприємців, чиї фури сунуть містом майже цілодобово.

Чергова нарада з цього приводу відбудеться у міськраді наступного тижня. На ній, як передбачається, вже буде оприлюднено певне рішення про організацію руху фур шляхами міста і відшкодування підприємствами збитків, які завдають вантажівки дорожньому покриттю в самому центрі Херсона.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ