Підтримати нас

У Херсоні відбувся Міжнародний турнір з боксу. ФОТОРЕПОРТАЖ

Автор статті
08 квітня 2021 14:00
1,190
Поширити:

З 1 по 7 квітня у Херсоні відбувся XV Міжнародний ювілейний турнір з боксу серед чоловіків (класу А) пам’яті майстра спорту Миколи Мангера. У змаганнях взяли участь найсильніші боксери з Казахстану, Вірменії, Молдови, Намібії, Ізраїлю, Болгарії, Хорватії, Узбекистану, а також спортсмени Національної збірної України.

Після 5-денних напружених поєдинків українська збірна здобула 14 медалей - з яких 5 - це «золото». До речі, перше місце у ваговій категорії 81 кг здобув вихованець та чемпіон Херсонської області Андрій Пєтухов.

Тож у підсумковому заліку збірна України посіла перше місце. 

Друге місце посіла збірна Вірменії, спортсмени якої вибороли 10 нагород, з яких 2  - «золото», у вагових категоріях 69 кг і 75 кг.

І в результаті змагань отримала і друге загальнокомандне місце.

Один з найяскравіших представників та фіналістів Меморіалу Мангера - чемпіон Африки Джуніас Джонас (Намібія). Спортсмен виборов перемогу у ваговій категорії 63 кг і завдяки чемпіонському виступу, Намібія посіла третю сходинку у підсумковому заліку. 

Кращими спортсменами турніру визнали нашого земляка Андрія Пєтухова та намібійця Джуніаса Джонаса. 

Цей турнір став одним з останніх етапів підготовки до Європейського ліцензійного турніру та Олімпійських ігор Токіо-2020.

Фото Олександра Корнякова

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ