Підтримати нас

У Херсоні поліція затримала грабіжників, які пограбували мешканку Зеленівки

Автор статті
14 червня 2021 10:30
836
Поширити:

Наприкінці травня о третій годині ночі 38-річна мешканка Зеленівки була стривожена незвичним шумом: хтось виламав металопластикове вікно і проник до будинку.

Як виявилося, це було троє грабіжників. Із погрозами вони зв'язали жінку, з'ясували, де у неї в будинку лежать гроші та ювелірні вироби, забрали все це і зникли. Постраждалій вдалося швидко звільниться, після чого вона одразу подзвонила в поліцію.

Правоохоронці задіяли цілий ряд ресурсів для пошуку злочинців. Були опитані особи, яких раніше вже притягували за аналогічні правопорушення. Також встановили, які ломбарди працювали в обласному центрі в ніч пограбування. В одному з них поліцейські виявили золотий ланцюжок, схожий на той, який забрали з Зеленівки зловмисники.

Особа людини, яка здала ланцюжок у ломбард, була встановлена: нею виявився 33-річний громадянин, який у березні цього року вийшов на свободу з в'язниці, де відбував покарання також за грабіж.

За допомогою камери відеоспостереження поліція встановила, що автомобіль, який належить цій людині, у ніч події був поруч із будинком потерпілої.

Фігурант і його 26-річний спільник (також раніше судимий за крадіжку) були затримані, а в їх будинках поліція знайшла викрадену "ювелірку".

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Херсонщини, триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України. За  грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому, передбачена відповідальність в вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ