Підтримати нас

У Херсоні поліція склала адмінпротокол на кривдницю літньої жінки

Автор статті
20 вересня 2021 13:00
990
Поширити:

Домашнє насильство, як відомо, може приймати найрізноманітніші форми. І зовсім не обов'язково насильником виступає чоловік. І навіть не завжди справа доходить до фізичного насильства. Проте, навіть словесний пресинг може довести жертву до стану, коли терпіти приниження вже не можна.

Днями жителі Корабельного району в обласному центрі Херсонщини заявили в поліцію, що на лавці під однією з багатоповерхівок на вулиці Шенгелія сидить літня жінка. Очевидці повідомили: на старенькій немає навіть взуття і пояснити, що саме з нею трапилося, вона не може.

На місце виїхали співробітники сектору протидії домашньому насильству Головного управління Нацполіції в області.

Їм у бесіді з жінкою вдалося встановити, що її регулярно ображає 32-річна дружина рідного онука.

За словами потерпілої, ця пара переїхала до неї у квартиру кілька місяців тому. При цьому спокійне життя надовго зникло з будинку. Практично щодня подружжя влаштовує гучні скандали, а бабусю дружина онука постійно ображає. Дев'яносторічна жінка стверджує, що такі ексцеси їй уже важко виносити, а відповісти адекватно вона не може. Тому іноді йде з дому, щоб не провокувати в черговий раз конфлікт.

Вислухавши цю історію, поліцейські навідалися в ту саму квартиру і поспілкувалися з сімейною парою. Ті запевнили правоохоронців, що начебто жодних образ на адресу бабусі не допускають. Проте з 32-річною жінкою поліцейські провели профілактичну бесіду, склали протокол за вчинення домашнього насильства та винесли їй терміновий заборонний припис, що передбачає заборону спілкування в будь-який спосіб з постраждалою особою. Після чого літня жінка змогла повернутися у своє помешкання. Поліцейські порадили їй одразу телефонувати у випадку повторення ситуації. Тоді, як запевняють у поліції, у відношенні кривдниці будуть застосовані більш суворі методи впливу.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ