Підтримати нас

У Херсоні без попередження завершили опалювальний сезон

Автор статті
01 квітня 2021 08:18
1,218
Поширити:

Незвично привітали херсонців з Днем сміху в міськраді. Прокинувшись зранку, містяни виявили: батареї у квартирах, холодні, як камінь.

Багато хто за звичкою подумав, що трапилася чергова аварія, і незабаром подачу тепла  відновлять. Але насправді, як з'ясовується, просто з квітня в Херсоні завершився опалювальний сезон.

Про це свідчить розпорядження міського голови Ігоря Колихаєва від 30 березня.

У документі написано:

“Враховуючи, що протягом 3 діб середньодобова температура зовнішнього повітря перевищує + 8° С, керуючись пунктами 12,20 частини четвертої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні”: вважати 31 березня 2021 року днем закінчення опалювального періоду 2020-2021 років у м. Херсоні для загальноосвітніх навчальних закладів, дитячих навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, культури та спорту, житлового фонду, підприємств та організацій”.

Також у розпорядженні вказується: “Відділу інформаційного та програмного забезпечення міської ради (ЗАРУБА І.) висвітлити дане розпорядження на офіційному сайті Херсонської міської ради та її виконавчих органів”.

Хоча документ на офіційному сайті міськради на 11:00 1 квітня оприлюднений ще не був. 

Погода, справді, вже радує херсонців весняним теплом і сонцем, хоча ночами ще бувають заморозки, і без центрального опалення в нічні години, та й рано вранці не дуже комфортно. Дещо дивує лише, що опалювальний сезон в обласному центрі завершили без жодного попередження, як це завжди було раніше.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ