Підтримати нас

«Це зробили заради дискредитації». Херсонський священник – про обвинувачення у торгівлі зброєю та обшук у своїй квартирі

Vgoru
Автор статті
16 грудня 2016 15:59
595
Поширити:

Дискредитація УПЦ КП на Херсонщині та волонтерського руху.

Такі цілі, за словами священика УПЦ КП капелана о. Ігоря Петренко могли ставити люди, які звинуватили його в торгівлі зброєю і ініціювали проведення обшуку в його квартирі.

«Перше - для того, щоб дискредитувати Київський патріархат перед приїздом Онуфрія і Новинського. Друге - це може бути масова акція проти патріотів України і волонтерів. Третій момент стосується особисто мене: 5 грудня була прес-конференція, яка стосувалася полонених, і я говорив правду про те, що сталося, назвав певні прізвища, привів певні факти», - розповів священик.

Нагадаємо, 13 грудня, в квартирі у священика Ігоря Петренко поліція провела обшук: шукали зброю, боєприпаси, а також телефони та SIM-карти, за допомогою яких, як було сказано в постанові про проведення обшуку, священик нібито міг зв'язуватися зі спільниками.

За словами священика, ніяких речових доказів, які б свідчили про протизаконну діяльність, поліцейські в його будинку не знайшли.

«Поліцейські відхрещуються. Кажуть, що все це - не їхня ініціатива. Але хтось ж це організував », - сказав капелан.

16 грудня о. Ігоря Петренко викликали на допит з ГУ НП в Херсонській області в якості свідка. Тоді ж біля будівлі ГУ НП пройшла акція на його підтримку.

${gallery:b6ab1f407998c5f187c9fe480243bfeb}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ