Підтримати нас

Три різні матчі. Херсонський “Кристал” опинився за крок до вильоту

Автор статті
20 вересня 2021 09:15
836
Поширити:

У принциповому поєдинку в сусідньому Миколаєві проти команди з аналогічною назвою херсонський "Кристал" не зумів втримати перевагу, якої домігся вже на 13-й хвилині.

Гол Владислава Клюєва недовго радував шанувальників херсонської команди: уже на наступній хвилині рахунок зрівняв Сергій Кравченко. А ще за п'ять хвилин Станіслав Нечипоренко забив переможний для ФК "Миколаєва" гол.

Дивно, що така, здавалося б, відкрита гра в підсумку не порадувала вболівальників забитими голами. Хоча обидві команди дуже старалися забити ще. Перш за все, звичайно, це стосується  "Кристалу". Проте навіть у другому таймі, коли херсонці посилили натиск на ворота господарів, особливо небезпечних моментів глядачі не побачили.

Після дев'ятого туру "Кристал" посідає 14-е місце в групі "Б" Чемпіонату України з футболу.

Ще одна команда, яка дислокується на Херсонщині, сімферопольська "Таврія", на виїзді в Одесі розгромила місцеву "Реал-Фарм" з рахунком 3:0. Зараз одеський клуб посідає останнє місце в турнірній таблиці, забивши всього 8 голів, а пропустивши 32.

Водночас "Таврія" трохи поліпшила свою позицію в таблиці, перемістившись на сьоме місце.

Ще в одному матчі дев'ятого туру "Енергія" в Новій Каховці не змогла обіграти клуб "Скорук". Гра закінчилася з рахунком 0:0. При цьому зустріч відрізнялася жорстким характером: футболісти "заробили" від арбітра дев'ять жовтих карток.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ