Підтримати нас

"Таврія" реально може скласти конкуренцію "Кристалу"

Автор статті
24 листопада 2020 12:11
845
Поширити:

Останнім часом основна увага футбольних уболівальників Херсонщини націлена на виступи клубу з обласного центру - "Кристал".

Це не дивно - адже команда грає в першій лізі, що само по собі досить престижно. Однак за перипетіями "першолігівського" футболу багато хто забуває, що у Херсонській області є ще два професійних футбольних клуби, і один з них, між іншим, націлився на те, щоб скласти компанію "Кристалу" в першій лізі (якщо, звичайно, останній не вилетить звідти за підсумками поточного сезону).

Мається на увазі сімферопольська "Таврія" (на фото у синій формі), яка після анексії Криму базується саме на херсонській землі. Після першого кола в групі "Б" другої ліги Чемпіонату України з футболу кримчани посідають друге місце, відстаючи від лідера - команди "Метал" - на дев'ять очок. Щоправда, слід зазначити, що у "Таврії" в запасі цілих дві гри, тому розрив може стати зовсім мінімальним.

Змагання у другій лізі в цьому році закінчилися, продовжиться боротьба вже в березні 2021-го. На успішний виступ буде претендувати і "Енергія" з Нової Каховки, яка зараз посідає сьоме місце, але також відстає від лідерів не дуже сильно.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ