Підтримати нас

Школи Херсонщини знову перейдуть на дистанційне навчання

Автор статті
09 жовтня 2020 10:00
764
Поширити:

Ще влітку в Херсонській області велася запекла дискусія з приводу відкриття нового навчального сезону в загальноосвітніх школах.

На той час епідеміологічна ситуація в регіоні була відносно сприятливою, він входив до числа "найчистіших" за поширенням коронавірусної інфекції. Як відомо, було вирішено дозволити проведення занять не онлайн, як це вже було навесні, а в нормальній, повноцінній обстановці. Щоправда, з дотриманням карантинних обмежень.

На жаль, такий стан справ проіснував недовго. У вересні по області та Херсону почали фіксувати все більше випадків зараження COVID-19, ситуація за цим показником погіршується з кожним днем. Поступово на онлайн-навчання одна за одною стали переходити школи, в яких виявлялися випадки захворювання. І ось, як стало відомо на

засіданні обласної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, управління освіти Херсонської ОДА отримало доручення провести роботу з батьківськими комітетами щодо переведення шкіл області на дистанційне навчання з 15 по 23 жовтня.

"Школи, які буде неможливо перевести на дистанційне навчання, працюватимуть за умови погодження їх роботи з обласним управлінням Держпродспоживслужби", - повідомив Юрій Гусєв.

Деяке здивування викликає короткий термін, на який планують повернутися до практики онлайн-навчання. Адже навряд чи за цей час розповсюдження коронавірусу припиниться. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ