Підтримати нас

Школярі привітали херсонських прикордонників з Днем Захисника України

Автор статті
12 жовтня 2018 09:45
680
Поширити:

Учні загальноосвітньої школи №16 привітали прикордонників Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби з Днем Захисника України, який відзначається 14 жовтня.

Хлопці були вдягнуті у красиві вишиванки, а дівчата ще у віночки з квітів. Діти з українськими прапорами у руках привітали прикордонників віршами, та не тільки на українській мові, а й на декількох мовах національних меншин.

Деякі з дівчат були вдягнені у костюми національних меншин.

Школа №16 - єдина школа в регіоні, в якій польська, німецька і новогрецька мови вивчаються з 1-го класу за вибором батьків та бажанням учнів. В кінці свого виступи школярі заспівали українських пісень.  

- Ми впевненні, що формування патріотизму починається з поваги до тих, хто першими стоїть на кордоні України і захищає нас. Абсолютно всі наші учні були у прикордонному загоні та у музеї прикордонників. Взагалі, питання національно-патріотичного виховання є основою освітнього процесу. У цьому питанні в нашій школі всі разом: педагоги, батьки, національно-культурні товариства, а зараз ще й прикордонники Херсону, – говорить директорка школи Шалаєва Людмила Василівна.

Також, в школі провели акцію «Привітай прикордонника» та подарували музею прикордонників кращий плакат з побажаннями та ляльку ручної роботи «Особистий прикордонник».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ