Підтримати нас

Сергій Жадан випустив першу пісню нового альбому

Автор статті
09 квітня 2019 15:26
796
Поширити:

Письменник і музикант Сергій Жадан та джазмен Юхим Чупахін випустили пісню "З Шепоту і Жаги".

Це перший сингл їхнього спільного проекту Zhadan&Fima. Ввійде до альбому "Місіонери".

Композиція "З Шепоту і Жаги" є дебютною роботою дуету Zhadan&Fima. Автор тексту і соліст - Сергій Жадан. Музику написав Юхим Чупахін.

Їхній перший альбом "Місіонери" вже записано. Музиканти викладуть його для прослуховування "ближчим часом". Про це Жадан повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Цього тижня прем'єра альбому відбудеться в Українському музеї в Нью-Йорку, США. 11 травня дует презентує "Місіонерів" у Відні, Австрія.

"Нашому тандему з Сергієм вже більш як 2 роки, - розповідає Юхим Чупахін інтернет-журналу Karabas LIVE. - Ми кожного квітня граємо у Нью-Йорку, де я живу. Цю традицію заснувала українська режисерка, поетеса та перекладачка Вірляна Ткач, яка теж живе тут. Після Нью-Йорка ми цьогоріч поїдемо з концертом ще у Філадельфію. А травневий концерт у Відні відбудеться у рамках фестивалю Ustream, який робить Саша Саєнко. Це крутий шоукейс сучасного українського мистецтва".

Юхим Чупахін - піаніст, аранжувальник і композитор із Кривого Рогу. Музичну кар'єру розпочав 2005 року. 2007-го заснував джазовий проект Acoustic Quartet. Живе в Нью-Йорку. Співпрацював із Сергієм Бабкіним, Святославом Вакарчуком, Джамалою. Написав музику до фільму "Дике поле" за романом Жадана "Ворошиловград".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ