Підтримати нас

Сальда госпіталізували. Виконувати обов'язки буде прем'єр фейкового "уряду"

Vgoru
Автор статті
05 серпня 2022 14:10
3,432
Поширити:

Вчора, 4 серпня, з’явилась інформація, що так званий "голова херсонської вца" буде госпіталізований до медичного закладу. 

Свої обов'язки він передає керівнику фейкового "уряду" Херсонської області сергію єлисеєву, розповів заступник голови ОВА Дмитро Бутрій, повідомляє Суспільне. 

За словами Бутрія, адміністративна влада над окупованою Херсонщиною повністю переходить до російських чиновників, які мріють про приєднання області до росії. А також що, з самого початку було зрозуміло, що рф буде заводити на Херсонщину своїх людей. Ідея проведення референдуму, приєднання до російської федерації - все проходить у рамках їхніх планів.

Політолог Володимир Молчанов говорить, що заява сальда була несподіваною, бо тепер на Херсонщині буде протистояння між фсб і військовою комендатурою.

"Вони абсолютно не можуть знайти згоди в стратегічних питаннях - що робити з Херсонщиною, і в тактичних - на кого саме спиратись. сальдо між ними балансував. Уряд цей так званий був сформований - жодного публічного жесту, жодної дії. Це була така чорна діра, річ у собі, яка не працювала", - розказує політолог.

За словами Володимира Молчанова, самовідсторонення сальда є політичним кроком.

"Виходить так, що тепер цей уряд, перебравши на себе владу, покаже абсолютну нікчемність. На мою думку, сальдо, отримавши якісь претензії, хоче показати саме групі Кірієнка-Патрушева, що без нього керувати областю неможливо", - каже Молчанов.

Політолог говорить, що боротьба за владу російських військових і фсб між собою, тимчасово може послабити їх силовий тиск на жителів області.

Напередодні ввечері, пропагандистські ЗМІ повідомили, що сальдо знаходиться у медикаментозній комі. Його госпіталізували учора, після медичного огляду. Хоча раніше сальдо написав, в телеграмі що почувається нормально і динаміка позитивна.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ