Підтримати нас

Розповіли, які книжки заборонили розповсюджувати в Україні

Автор статті
24 серпня 2018 14:20
609
Поширити:

Держкомтелерадіо розширив до 193 позицій перелік видань, зміст яких спрямований на ліквідацію незалежності України, пропаганду насильства, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, вчинення терактів, посягання на права і свободи людини.

Перелік доповнено 9 російськими книгами - тепер у ньому 187 російських видань. Також у переліку 2 книги з окремих районів Донецької та Луганської областей і 4 - з України, пише "Слово і Діло".

Зокрема, до списка внесені книги: "Без Криму Росії не бути! "Місце сили" всієї Руської Землі", " Народ-переможець. Хранитель Євразії ", "Як Русь стала Над-Державою". "Неправильна Імперія", "Золота Русь. Чому Росія не Україна?", "Як Золота Орда озолотила Русь. Міфи і правда про "татаро-монгольське ярмо" - Олексія Шляхторова, "Українська чума. Історія протистояння і збройної боротьби радянської адміністрації з українським націоналістичним рухом на території Західної України в 1945-1955 роках" - Олега Ракитянського", "Походження українського сепаратизму" - Миколи Ульянова, "Страчений дзвін" - авторства Бориса Євсєєва і "Діалог з прийдешнім російським царем" - Бориса Максименка та Дмитра Зубова.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ