Підтримати нас

Провідний світовий управлінський консалтер CIVITTA зацікавився проектами розвитку Херсона

Автор статті
04 грудня 2019 04:00
730
Поширити:

У понеділок, 2 грудня, в міській раді була проведена зустріч з Антанасом Спечкаускасом -партнером CIVITTA, яка є провідною компанією в сфері управлінського консалтингу в країнах Центральної і Східної Європи.

Провідний світовий консалтер, який розробляв концепції та стратегії розвитку для таких проектів, як UNIT.City (перший в Україні інноваційний парк), Національний комплекс Експоцентр України (ВДНГ), Національний заповідник Хортиця – зацікавився проектами розвитку Херсона.

На зустрічі були присутні перший заступник та радники міського голови, директора міських комунальних підприємств та представники громадськості. Обговорювали такі проекти розвитку, як: розробка стратегії розвитку міста, стратегії сталого теплозабезпечення та сталої міської мобільності, транспортні, енергетичні, інфраструктурні рішення для розумних міст, управління відходами та проекти щодо громадської безпеки.

В результаті були визначені першочергові кроки для запровадження співпраці – від міської ради будуть підготовлені узагальнені пропозиції щодо пріоритетних інноваційних проектів розвитку міста.

CIVITTA (CIVITTA, Innopolis, Advisio) – альянс консалтингових компаній у Балтійських країнах зі штаб-квартирою в Естонії. За вісім років діяльності CIVITTA стала провідною компанією у сфері управлінського консалтингу в Центральній та Східній Європі, в якій працює понад 300 консультантів у 23 офісах 14 країн. Консультанти CIVITTA реалізували більше 10 000 проектів у 40 країнах Європи, Азії, та Америки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ