Підтримати нас

Протягом жовтня херсонці придбали майже півтори сотні авто

Автор статті
15 листопада 2020 07:00
1,019
Поширити:

Протягом жовтня в Херсоні і області придбали 140 нових автомобілів на загальну суму 5 мільйонів доларів США.

Серед брендів найчастіше реєстрували автомобілі Renault. Минулого місяця в Херсоні придбали 30 таких автомобілів. Також популярними були Toyota і Volkswagen. Частка цих трьох брендів склала 50% від загальної кількості продажів в регіоні, - йдеться в рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Минулого місяця в Херсоні і області зареєстрували 140 кросоверів, що становить 82% від загального обсягу авторинку регіону. Частка машин з дизельними силовими агрегатами склала 50%. 27% – автомобілі вартістю понад 35 тисяч доларів США без урахування вартості додаткового обладнання.

Всього в Україні протягом жовтня в Україні зареєстрували 8,4 тисячі нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 260 мільйонів доларів США. Серед найдорожчих авто, які купували українці в минулому місяці,  один Rolls-Royce Cullinan, Aston Martin DBX, по одному Bentley Flying Spur і Continental GT. Також минулого місяця зареєстрували один BMW 8-Series Coupe, чотири Mercedes-Benz AMG-GT 4-Door, сімнадцять Mercedes-Benz G-Class.

Відзначимо, що протягом січня-вересня поточного року в Херсоні та області придбали одну тисячу нових автомобілів на загальну суму 29 мільйонів доларів США.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ