Підтримати нас

Проти фур готують масовий «терор»

Автор статті
08 липня 2018 06:29
617
Поширити:

Стежити за тим, щоб водії фур не розбивали асфальт на дорогах, можуть не тільки Укравтодор і Укртрнасбезпека, а й місцева влада.

Адже вони в першу чергу зацікавлені, щоб покриття, побудоване за рахунок місцевих бюджетів, служило як можна довше. У деяких регіонах місцева влада вже перехоплює ініціативу і сама починають будувати вагові майданчики. Autonews.ua розповідають подробиці.

«Перші двоє торгів на будівництво вагових майданчиків відбулися. Переможців визначено. Фінансування – обласний і міський бюджети. Протягом двох тижнів починаємо будівництво на в’їздах в Дніпро з боку Київської та Донецької трас. Розраховуємо, що до 15 серпня два майданчики будуть готові. І почнеться терор розумників на фурах з перевантаженням. Ми навчимо всіх дотримуватися законів і дбайливо ставитися до інфраструктури», – повідомляє радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голік. На підході завершення торгів по ще двом вагових майданчиках. Зауважте. Ми в черговий раз робимо не свою роботу. В даному випадку ми робимо роботу Укравтодору та Укртрнасбезпеки. Тому що нам не все одно. Спасибі всім платникам податків Дніпропетровської області. Все, що ми будуємо – це сплачені вами податки і децентралізація», – додав чиновник.

Чекати на таку ж ініціативу від херсонських чиновників – не доводиться. Сотні перевантажених фур з року в рік добивають дороги області. Але нашим чиновникам, напевно, все ще важко зрозуміти: два вагових майданчики на магістральних напрямках – з боку Миколаєва та Олешків – коштують незрівнянно дешевше, аніж ремонт роздовбаних шляхів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ