Підтримати нас

Посол ЄС в Україні розповів, які реформи треба провести в першу чергу

Автор статті
26 лютого 2020 09:22
661
Поширити:

Україні для підйому економіки необхідно, перш за все, провести земельну та освітню реформи, а також реформу ринку праці.

Про це заявив посол Євросоюзу в Україні Матті Маасікас під час виступу на «Форумі реформ: на шляху до Вільнюса» 25 лютого в Києві. За його словами, успішне впровадження реформ зробить життя українців набагато ефективнішим.

«Багато реформ досі вводяться - земельна реформа, реформа ринку праці, реформа освіти. Якщо вони будуть втілені належним чином - вони зроблять Україну набагато ефективнішою для життя і процвітання української економіки», - сказав Маасікас.

Посол ЄС додав, що Україні не варто забувати про зміцнення верховенства права і боротьбу з корупцією. Ці напрямки повинні бути для української влади також в пріоритеті, зазначив він.

 

Що стосується банківського сектору, Маасікас порекомендував забезпечити незалежність Нацбанку і поліпшити корпоративне управління державними банками.

Також посол нагадав, що в ЄС вже довгий час чекають від України наочних результатів в області реформування і приватизації державних підприємств.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ