Підтримати нас

Поліція завершила досудове слідство смертельної ДТП під Олешками

Автор статті
04 жовтня 2021 10:44
881
Поширити:

Минулого літа на Херсонщині зафіксовано особливо багато трагічних дорожньо-транспортних пригод

Один з таких інцидентів стався 13 серпня. Вранці того дня 57-річний водій автомобіля "AUDI 100" близько 11:40 рухався з Олешок у напрямку села Нечаєвого. На перехресті головної дороги Олешки-Гола Пристань-Скадовськ його машина врізалася в зустрічну "Mitsubishi ASX". У цьому зіткненні на місці події загинула 56-річна пасажирка "Ауді", яка отримала травми, несумісні з життям.

Поліцейські встановили, що у трагедії винен саме водій "Ауді". Як повідомив начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, під час досудового розслідування слідчі зібрали достатньо доказів. Зокрема, фігурант не виконав ряд вимог Правил дорожнього руху. Під час руху проявив неуважність до дорожньої обстановки, не дав дорогу транспортному засобу, що наближався до перехрестя по головній дорозі і виїхав на перехрестя. При цьому не зупинився перед дорожнім знаком "Проїзд без зупинки заборонено".

Досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт затверджений обласною прокуратурою і спрямований на розгляд суду. За порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті чого настала смерть потерпілого, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі  від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами  до трьох років.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ