Підтримати нас

Поліція Херсонщини відзвітувала про контроль над правопорядком у зоні “морського” курорту

Автор статті
11 вересня 2021 07:21
936
Поширити:

Як повідомляють у відділі поліції Херсонщини, у минулому літньому курортному сезоні зафіксовано значно менше порушень правопорядку, ніж у відповідному періоді 2020 року.

Так, для здійснення заходів щодо запобігання порушення закону влітку було залучено понад 200 поліцейських.

У поліції зазначають, що в курортних районах області виявлено та припинено понад 1 640 адміністративних правопорушень. Найхарактерніші з них – це порушення правил карантину, порушення правил благоустрою та торгівля з рук у невстановленому місці.

Також за час курортного сезону поліція відкрила 360 кримінальних проваджень, що майже на чверть менше показника минулого року.

Зазначимо, що у липні та серпні поліція забезпечила безпеку майже 50 тисяч учасників і гостей двох масштабних фестивалів: “Купальські зорі” в Голій Пристані та “Чорноморські ігри” у Скадовську.

Увага поліцейських також була спрямована на безпеку учасників дорожнього руху. Правоохоронці виявили 267 нетверезих водіїв, найбільше з них було у Генічеському районі. Внаслідок аварій травмувалися понад 100 громадян. Це не дивно - адже в курортний сезон дуже багато автомобілістів рушає як у напрямку  моря, так і у зворотному напрямку - до Херсона.

За безпекою відпочивальників на водоймах стежили працівники сектору поліцейської діяльності на воді, які патрулювали акваторії курортних районів на службових катерах. Саме вони неодноразово рятували дітей та дорослих, які порушували правила відпочинку на воді. Усього за час курортного сезону поліцейські врятували життя 13 дітям та 15 дорослим.

Зазначимо, курортний сезон на Херсонщині, попри календар, усе ще триває. Адже вересень не випадково вважається “оксамитовим сезоном”. Тож для херсонської поліції робота із закінченням літа не припиняється.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ