Підтримати нас

Поліція Херсонщини повідомила про основні події та злочини минулої доби

Vgoru
Автор статті
07 червня 2021 09:13
651
Поширити:

Упродовж минуло доби до поліції в області надійшло 459 заяв, серед яких 72 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

Упродовж минуло доби до  поліції в  області надійшло 459 заяв, серед яких 72 повідомлення містять ознаки кримінального правопорушення.

За повідомленням відділу комунікації поліції Херсонської області, зареєстровано 2 дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких 2 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники поліції склали 98 адмінпротоколів, з них 7 - за керування транспортом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини зателефонував 32-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що невідомий зловмисник через вікно проник у квартиру та викрав 1 тисячу доларів США. 

У територіальний підрозділ поліції мікрорайону ХБК звернулася 57-річна жінка. Вона розповіла, що їй на мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік та представився працівником служби безпеки банку. Псевдопрацівник повідомив, що банківська картка потерпілої заблокована та для її розблокування необхідно назвати реквізити. Заявниця назвала дані картки, після чого їй надійшло SMS-повідомлення, що з рахунку знято 14 тисяч гривень. 

За даними фактами проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ