Підтримати нас

Під час перереєстрації виявлено авто з перебитим номером кузова

Автор статті
10 травня 2018 09:40
616
Поширити:

Транспортний засіб зі зміненим ідентифікаційним номером виявлено в територіальному сервісному центрі МВС №6545 міста Нова Каховка.

У ТСЦ звернувся 25-річний херсонець для перереєстрації автомобіля «Opel Vectra», 1989 року випуску, придбаного на підставі довіреності. При проведенні експертного дослідження транспортного засобу з’ясувалося, що ідентифікаційний номер кузова підлягав змінам шляхом механічного видалення частини номерний деталі і вварення на її місце поза умовами заводу-виробника фрагмента з іншим номером. Матеріали справи і автомобіль передані в поліцію для подальшого з’ясування обставин.

Загалом цього року під час проведення реєстраційних операцій в територіальних сервісних центрах МВС в Херсонській області виявлено 18 автомобілів зі зміненими номерами кузовів, 5 – з підробленими номерами двигунів.

Щоб уникнути проблем після придбання за дорученням автомобіля, який вже був в експлуатації, радимо ще до розрахунку з продавцем звернутися в сервісні центри МВС, щоб перевірити ідентифікаційні номери, документи і дізнатися, чи законне подальше користування автомобілем.

Регіональний сервісний центр МВС в Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ