Підтримати нас

Переповнені лікарні: хворих на ковід херсонців відвозять до Олешок та Білозерки

Автор статті
19 жовтня 2021 09:30
1,385
Поширити:

У херсонських лікарнях не вистачає місць хворим на COVID-19. Про це повідомив в.о. заступника міського голови Роман Головня.

Через нестачу місць пацієнтів з Херсона відвозять до районної лікарні в Олешках і вже готуються розміщати хворих у Білозерській районній лікарні.

“Міські лікарні, які працюють з COVID-19, заповнені майже на 100%. Проводиться госпіталізація у найближчі лікарні, зокрема, у місто Олешки. Також зараз відпрацьовується варіант залучення Білозерської районної лікарні”, - повідомив Роман Головня.

Мешканців Херсона, хворих на ковід, госпіталізують до двох міських лікарень: імені Корабелеша та Тропіних. Також пацієнтів з коронавірусом приймають у Херсонській обласній інфекційній лікарні та госпіталі ветеранів війни.

Щодо забезпечення киснем Роман Головня повідомив, що в лікарнях відчувається його дефіцит, бо зараз хворі потребують кисню значно більше, ніж у попередні ковідні хвилі. 

У двох міських лікарнях пацієнти споживають 6,5 тисяч літрів кисню на добу. Також він додав, що на найближчий час херсонські лікарні киснем забезпечені.

Чиновник закликав містян поставитися серйозно до карантинних вимог та обмежень “червоної” зони, яка нині діє в Херсоні: 

Цим ми убезпечимо себе, своїх близьких та зможемо зберігати ситуацію контрольованою.

За останню добу в Херсоні виявили:

  • 446 хворих на COVID-19;

  • 297 людей одужало;

  • 11 хворих померли.

Фото: Євген Малолєтка

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ