Підтримати нас

Патрульна поліція затримала нетверезого водія, винуватця ДТП

Автор статті
07 квітня 2020 13:29
705
Поширити:

Виклик про ДТП на площі Білозерській отримали патрульні, у неділю, 5 квітня, близько 17-ї години.

Заявник повідомляв, що з його автомобілем Ford Focus зіткнувся Mitsubishi Outlander. Зі слів чоловіка, винуватець пригоди напідпитку й намагається втекти з місця. Інспектори негайно вирушили за адресою.

Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

На місці поліцейські побачили автомобіль лише одного учасника пригоди. Громадянин розповів, що водій Mitsubishi таки втік і поїхав у невідомому напрямку. Однак заявник зафіксував на фото та відео пригоду й детально описав охоронцям порядку транспортний засіб утікача.

Патрульні передали колегам орієнтування. Через невеликий проміжок часу інший екіпаж побачив вказаний автомобіль. У водія інспектори дійсно помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той відмовився проходити у визначеному законом порядку огляд за допомогою алкотесту "Драгер" на місці або в медичному закладі. Також чоловік, який перебував за кермом Mitsubishi Outlander, не мав взагалі водійського посвідчення.

Охоронці порядку встановили, що 39-річний херсонець під час руху не був уважним, не дотримався безпечної швидкості, не витримав безпечну дистанцію та скоїв зіткнення з указаним автомобілем Ford Focus.

На нього патрульні склали протоколи за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли постанову за ст. 126 (Керування особою, яка не має такого права) КУпАП.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ