Підтримати нас

Парубій відправив Раду на канікули

Автор статті
13 липня 2018 08:30
625
Поширити:

Впродовж 8-ї сесії Верховна Рада ухвалили 88 законів, із них — у першому читанні — 49. Про це заявив спікер Верховної Ради Андрій Парубій перед тим, як закрив останнє засідання парламенту.

"Ніхто не міг уявити, що у п'ятницю 13-го, в заключну пленарну п'ятницю український парламент прийматиме надзвичайно важливі закони. Всі, хто говорив, що парламент не діє, побачили величезний потенціал парламенту, який чує людей і розуміє, що доведеться діяти в умовах війни.

Коли узгоджували план, визначили, що маємо прийняти закон про Вищий антикорупційний суд, національну безпеку, вирішити кадрові питання. Також розробили план щодо співпраці з ЄС. Сьогодні можна сказати — антикорупційний суд створили. Закон про нацбезпеку став вагомим кроком до НАТО. Ми вирішили питання рахункової палати, голови Нацбанку, уповноваженого з прав людини. Прийняли 20 законів для виконання Угоди про євроінтеграцію. Створили міжпарламентські асамблеї Україна-Грузія-Молдова. Наші держави створюють щит перед російської загрозою. Маємо завдання на наступне засідання — прийняти склад ЦВК".

Загалом ухвалили 88 законів. У першому читанні — 49.

"Хочу подякувати кожному нардепу. Всім фракціям. І особливо позафракційним нардепам, які часто дають вирішальні голоси. Хочу подякувати президенту Порошенку за співпрацю. А також прем'єру Володимиру Гройсману і всьому уряду. Рада має бути осередком стабільності. Ми чуємо усіх людей біля наших стін. Сподіваюсь, зможемо працювати так само активно і восени, і весною".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ