Підтримати нас

Оренда житла: стали відомі нові ціни в різних регіонах України

Автор статті
04 березня 2018 13:30
686
Поширити:

Стало відомо, за скільки можна зняти трикімнатну квартиру в новобудовах різних міст України. За інформацією ріелторів, орендувати житло такої площі за найнижчою ціною можна в нових житлових комплексах, розташованих на околиці українських регіонів.

Так, середні ціни на оренду трикімнатного житла в багатоквартирних нових житлових комплексах України залежать від площі, комплектації і стану ремонту житлового об’єкта.

Найдорожча оренда “троячки”, за традицією, зафіксована в Києві – 19 тис. грн. Серед інших міст центральної частини України зняти трикімнатне житло максимально дорого можна в Дніпрі – за 9 тис. грн. Мінімальні показники відзначені в Кропивницькому – 5 тис грн.

 
 

У Західній частині України найдорожче можна орендувати трикімнатну квартиру в новобудовах Львова – за 10 тис. грн. Найнижча оренди житла відзначається в Чернівцях – 5 тис. грн.

У Східній частині України середній діапазон цін на оренду житлових об’єктів зафіксовано в межах 6-8 тис. грн. Недорого можна зняти трикімнатну квартиру в багатоквартирних нових житлових будинках Запоріжжя – за 6 тис. грн. Незначно вище ціни на оренду трикімнатної квартири в Харкові – 8 тис. грн.

На півдні України найбільше за оренду трикімнатного житла можуть заплатити квартиронаймачі в Одесі – 11 тис. грн. Недорогі квартири виставлені на оренду в нових житлових комплексах Миколаєва – за 6 тис. грн.

На півночі України зняти трикімнатну квартиру за найнижчою ціною можна в новобудовах Сум – за 5 тис. грн. Сама високою ціна на оренду такого житла в Житомирі – за 7,5 тис. грн.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ