Підтримати нас

Опозиція вербує прихильників

Vgoru
Автор статті
27 квітня 2017 08:30
733
Поширити:

Перед травневими святами на вулицях Херсона знову з’явилися намети Опозиційного блоку.

На цей раз агітатори запрошують перехожих поставити підписи за мир. Чимало херсонців переважно похилого віку вписують свої прізвища в анкети. Адже окрім «миру» там  є і «високі пенсії,  і високі зарплати». І ніхто не замислюється, що саме  проросійськи налаштований  «Опозиційний блок» –партія, довкола якої згуртувалися уламки команди Віктора Януковича.

Звісно, таке анкетування ніщо інше як калька доволі поширеної технології, що на цей раз покликана вербувати прихильників для опозиційної політичної сили. І схожа технологія використовувалася не раз. Згадаймо хоча б лозунг «почую кожного» Віктора Януковича. То був безвідмовний агітаційний механізм, який засвідчував:  хтось  готовий вислухати думку пересічного українця. Психологи стверджують - такий метод формує емоційну прихильність,  потяг до кого-небудь,  створює надзвичайно сильні установки – довіри, симпатії. вдячності. Адже хто у нашій державі виявляв бажання почути у  виборчому міжсезонні думки людей? Ось так опозиціонери борються за майбутні електоральні успіхи.

Пропагандистська листівка Оппоблоку. Для тих, хто мав сумніви щодо "русскомірскості" цієї партії. Оппоблокувці хочуть вести "діалог примирення" з сепаратистами, які називають територію України, підконтрольну державній владі, "тимчасово окупованою Києвом".

А що херсонська влада? А влада  тим часом розвозить у Генічеському районі  благодатний вогонь і влаштовує різні шоу, які зовсім не дотичні до проблем наших земляків. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ