Підтримати нас

Окупанти вимушені просити допомоги в Червоного Хреста та тікати на вкрадених велосипедах

Vgoru
Автор статті
10 вересня 2022 07:58
429
Поширити:

Контрнаступальні дії ЗСУ на кількох напрямках примушують російські війська шукати способи безпечного виходу з бойових дій та можливих оточень, повідомляє Головне управління розвідки МО України. 

«Російські військові з 202-го окремого мотострілецького полку, що знаходяться в Харківській області, відійшли з позицій та перемістились у найближчу лісосмугу. Деякі з них просять дружин звертатися на гарячі лінії міністерства оборони росії та Червоного Хреста з вимогою вивести їх із території України», – йдеться в повідомленні.

Для відходу з бойових позицій загарбники використовують відібрані в місцевого населення велосипеди та моторолери. Багато військових іде пішки.

Щоб утримати позиції в Херсонській області, окупанти підвезли «свіжих» солдат із території рф. Але нові солдати категорично відмовляються брати участь у наступальних бойових діях.

Водночас у пропагандистських російських ЗМІ поширюється інформація про те, що контрнаступ українських захисників це фейкова «піар-акція», а все надане Україні озброєння та військова техніка продані.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ